Ugord át

E-bike kölcsönzés szálláshelyeknek

Holland Tenways elektromos kerékpárokból álló flottánkkal kölcsönzési szolgáltatást nyújtunk szálláshelyeknek. Minden kerékpárt teljesen feltöltve, tisztán, tökéletesen működőképes állapotban szállítunk ki a kölcsönzés idejére. Minden kölcsönzés után átvizsgáljuk, ha szükséges, szervizeljük e-bike-jainkat.

Elektromos kerékpárjaink első és hátsó lámpával, sárvédővel és oldaltámasszal vannak felszerelve. Mindegyikhez adjuk a biztonságos túrázáshoz szükséges minőségi kiegészítőket is: ABUS sisakot, ABUS kerékpárzárat és láthatósági mellényt.

Szolgáltatásunk jelenleg Balatonalmádiban és vonzáskörzetében érhető el.

Ha szállásadó vagy és érdekel a szolgáltatásunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

CE minősítés

Minden elektromos közlekedési eszközünk védőfelszerelésünk és zárunk CE minősítéssel rendelkezik. Mert a Te biztonságod a legfontosabb.

Minőség

Szervizháttér

Csak olyan elektromos közlekedési eszközöket forgalmazunk, amikhez biztosított a szervizháttér. Probléma esetén van hova fordulnod.

Garancia

Hivatalos forrásból

Minden terméknek hivatalos viszonteladója/forgalmazója vagyunk. Így a legjobb feltételekkel vásárolhatsz nálunk és hozzáférhetsz minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz a vásárlás után is.

Partnerség