Ugord át

E-bike túrák

E-bike túráink a Balatonon

Egy könnyed tekerés Füred legjobb fagyizójába? Vagy inkább egy jó ebéd helyben készült finomságokkal a Sajkodi öbölre néző teraszon? Esetleg egy kis Balaton kör? Vagy látogassuk meg a Balaton-felvidéket? E-bike túráink között meg fogod találni a neked valót. 

Minden túrához vadonatúj Tenways elektromos kerékpárt, ABUS sisakot, ABUS zárat és láthatósági mellényt biztosítunk. Természetesen a saját e-bike-oddal is jöhetsz. Felkészült túravezetőnkkel a túrád biztonságos és élvezetes lesz. 

Hátizsákon és megfelelő ruhán kívül semmi mást nem kell hoznod. Mi mindenről gondoskodunk. Más dolgod nincs, mint kiválasztani a neked tetsző túrát az alábbi listából, és jelentkezni rá.

Balatonalmádiból induló túrák

Dátum Túra neve Táv Nehézségi fok
2023.07.09 Egy eltűnt település utolsó romjai 45 km 3 - közepes
2023.07.16 A Szellemváros 30 km 2 - könnyű
2023.07.23 SUP túra  55 km 3 - közepes
2023.07.30
2023.08.06
2023.08.13

 

Jelentkezés:

Küldd el a következő adatokat a ride@ebike-balaton.hu email címre, legkésőbb a túra kezdete előtt 24 órával:

  • A túra neve és dátuma, amire jelentkezel
  • Neved, címed, mobilszámod,
  • Testmagasságod
  • Esetleges allergiáid, sérüléseid, betegségeid

Jelentkezésedet emailben visszaigazoljuk. Ezt követően utald át a részvételi díjat az Ebike-Balaton bankszámlájára. Jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha az átutalásod megérkezett. 

Vezetett túráink minimum 4 fő részvételével indulnak.

Kérdés esetén írj nekünk a ride@ebike-balaton.hu email címre, vagy hívj minket a +36 30 874 1252 számon. 

CE minősítés

Minden elektromos közlekedési eszközünk védőfelszerelésünk és zárunk CE minősítéssel rendelkezik. Mert a Te biztonságod a legfontosabb.

Minőség

Szervizháttér

Csak olyan elektromos közlekedési eszközöket forgalmazunk, amikhez biztosított a szervizháttér. Probléma esetén van hova fordulnod.

Garancia

Hivatalos forrásból

Minden terméknek hivatalos viszonteladója/forgalmazója vagyunk. Így a legjobb feltételekkel vásárolhatsz nálunk és hozzáférhetsz minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz a vásárlás után is.

Partnerség