Ugord át

Garancia

Azért, hogy a tőlünk vásárolt termékekkel minél elégedettebb legyél, az alábbi szabályokat alkalmazzuk:

  • Minden általunk forgalmazott roller, e-bike, robogó és motor magyarországi szerviz háttérrel rendelkezik. (Ez alól kivételt jelentenek a Ninebot és az olasz MV Agusta termékei, ahol a gyártó ragaszkodik saját külföldi garanciális szervizéhez.)
  • Minden termékünkre magyarországi garanciális ügyintézést biztosítunk. 
  • Minden olyan támogatási szolgáltatás elérhető nálunk, amit a gyártó és a magyarországi disztribútor a termékekre biztosít. (Pl.: E-TWOW Premium Support, stb.)
  • Csak olyan termékeket forgalmazunk, amiknek hivatalos viszonteladói/forgalmazói vagyunk. Így tudjuk biztosítani, hogy a legjobb feltételekkel vásárolj nálunk, és minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz hozzáférj a vásárlás után is.

Olvass partnerségünkről és termékeink minőségéről

CE minősítés

Minden elektromos közlekedési eszközünk védőfelszerelésünk és zárunk CE minősítéssel rendelkezik. Mert a Te biztonságod a legfontosabb.

Minőség

Szervizháttér

Csak olyan elektromos közlekedési eszközöket forgalmazunk, amikhez biztosított a szervizháttér. Probléma esetén van hova fordulnod.

Garancia

Hivatalos forrásból

Minden terméknek hivatalos viszonteladója/forgalmazója vagyunk. Így a legjobb feltételekkel vásárolhatsz nálunk és hozzáférhetsz minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz a vásárlás után is.

Partnerség