Ugord át

Vállalati megoldások

Az elektromos motor, elektromos kerékpár és elektromos roller környezetbarát, fenntartható közlekedési eszköz, amivel csökkentheted vállalatod CO2- és károsanyag-kibocsátását, miközben időt és költséget takarítasz meg. Ráadásul élvezetes is a használata. Helye lehet vállalatod fenntarthatósági rendszerében vagy HR megtartási programjában, a modern, környezettudatos vagy fiatalos vállalati image kialakításában.

 

 

Bérleti konstrukciók, finanszírozás, flotta, E-bike as a Service, vállalati és munkatársi kedvezmények - beindult a fantáziád? Mondd el nekünk igényeidet, elképzelésedet és együtt megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

Rugalmas vállalati konstrukcióinkért, kérjük, lépj velünk kapcsolatba a ride@erider.hu email címen, vagy a +36 30 874 1252 telefonszámon.

CE minősítés

Minden elektromos közlekedési eszközünk védőfelszerelésünk és zárunk CE minősítéssel rendelkezik. Mert a Te biztonságod a legfontosabb.

Minőség

Szervizháttér

Csak olyan elektromos közlekedési eszközöket forgalmazunk, amikhez biztosított a szervizháttér. Probléma esetén van hova fordulnod.

Garancia

Hivatalos forrásból

Minden terméknek hivatalos viszonteladója/forgalmazója vagyunk. Így a legjobb feltételekkel vásárolhatsz nálunk és hozzáférhetsz minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz a vásárlás után is.

Partnerség