Ugord át

E-bike túra

A szellemváros

Szent István, Radnóti és a szovjet hadsereg egyetlen túrában.

Távolság: 30 km
Időtartam: kb. 4-5 óra
Nehézség (1-5): 2 - könnyű
Résztvevők: 6-10 fő

 

Erre a túránkra mindenkit várunk, aki kedvet érez a kalandokhoz, fegyelmezetten betartja a túravezető utasításait, és megbízható kerékpározási tapasztalattal rendelkezik.

Az e-bike-ok kezelésének rövid bemutatása és kipróbálása, valamint a túra szabályainak ismertetése után elindulunk Balatonalmádiból a Veszprém felé vezető, erdős kerékpárúton. Szentkirályszabadján tartunk egy pihenőt, röviden megemlékezünk a hely történelmi vonatkozásairól. Innen tovább indulunk a szovjet hadsereg szellemvárosa felé. Ez a város a külvilágtól elzártan működött, saját iskolával, színházzal, lakóépületekkel, kórházzal. Szovjet katonáknak és családjaiknak adott otthont. A szellemvárosba idegeneknek tilos volt a belépés. A külvilág nem tudott a létezéséről. 

Figyelem! A szellemvárosban való tartózkodás veszélyes, ezért mindenkit fokozottan kérünk, hogy a túravezető/túrakísérő utasításait tartsa be! A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

A romos város megtekintése után visszaindulunk Almádi felé. 

Indulás: 11:00 Balatonalmádi, Baross Gábor utca 29. szám alatti kerékpár kölcsönzőnktől
Szellemváros: kb. 13:30
Érkezés: kb. 14:00-15:00 Az időpont függ a tempótól, esetleges pihenőktől.

  

A túrához feltöltött, átvizsgált, tiszta elektromos kerékpárt, sisakot, láthatósági mellényt, fejenként 0.5l ásványvizet és felkészült túravezetőt biztosítunk.

A túra alatt kérésre kisebb pihenőket tartunk. A sebességet mindig a leglassabb résztvevőhöz igazítjuk.

Kérjük, hogy hátizsákot, hideg, szél és kisebb eső ellen védő ruhát hozz magaddal!

A részvétel díja:

Általunk biztosított elektromos kerékpárral: 15 000 Ft
Saját elektromos kerékpárral: 7 500 Ft

 

Jelentkezés:

Jelentkezni az E-bike túrák oldal alján tudsz. 

Kérdés esetén írj nekünk a ride@ebike-balaton.hu email címre, vagy hívj minket a +36 30 874 1252 számon. 

CE minősítés

Minden elektromos közlekedési eszközünk védőfelszerelésünk és zárunk CE minősítéssel rendelkezik. Mert a Te biztonságod a legfontosabb.

Minőség

Szervizháttér

Csak olyan elektromos közlekedési eszközöket forgalmazunk, amikhez biztosított a szervizháttér. Probléma esetén van hova fordulnod.

Garancia

Hivatalos forrásból

Minden terméknek hivatalos viszonteladója/forgalmazója vagyunk. Így a legjobb feltételekkel vásárolhatsz nálunk és hozzáférhetsz minden információhoz, támogatáshoz, alkatrészhez, szerviz szolgáltatáshoz a vásárlás után is.

Partnerség